Ydelser

Tryghed giver arbejdsro

Jeg vil gerne hjælpe dig, så du får tid og ro til at beskæftige dig med det, som du brænder for.

Mine tilbud til dig

Herunder kan du læse mere om, hvordan vi kan samarbejde.

Bogholderi

Jeg er klar til at hjælpe dig med din bogføring og kan tilbyde dig flere løsningsmodeller. Sammen tilretter vi den enkelte løsning, så den passer til lige netop din situation.

Mentorskab

Jeg tilbyder at være din mentor, så du har en ”livline”, der både støtter og udfordrer dig. Vi tager udgangspunkt i dine behov, så du får et målrettet forløb, der sender dig videre på rejsen.

Andre ydelser

Jeg vil gerne lære fra mig og tilbyder dig forskellige kurser tilpasset dit niveau.

Hvad andre siger

Pia fra Asap er guld værd for mig. Jeg er helt tryg ved at der er styr på regnskabet og alt er som det skal være. Jeg inddrages og informeres ved vores møder, som altid er berigende og ikke mindst hyggelige fordi Pia er det skønne menneske hun er.

Det er en kæmpe frihed som selvstændig ikke at skulle bruge tid på bogholderiet og regler selv, det ville tage mig mange timer, jeg vil hellere bruge tiden på min kerneydelse, så det er den bedste beslutning jeg tog for snart flere år siden.

Samarbejdet med Pia er en fantastisk støtte og jeg føler at have en sparringspartner omkring min business. Pia er virkelig engageret i udvikling af forretningen, så det er meget mere end regnskab for mig.”

Lone Bornemann

Ejer, Acu-Point

Pia arbejdede allround i vores virksomhed. Hun formåede det meste inden for logistik og økonomi. Dette gavnede os i implementeringen af nyt ERP system.

Pia blev hurtigt en del af afdelingen og var rigtig god til både at facilitere og følge op på de udviklingstiltag, som vi igangsatte. Hun er desuden en god ressource til den daglige drift som hun hjalp os med igennem en længere periode.

Pia er fagligt meget kompetent til sit arbejde. Hun sætter fokus lige præcis der, hvor det gør ondt og hvor der er plads til forbedringer. Jeg har været rigtig glad for samarbejdet med Pia og jeg anbefaler enhver virksomhed, som skal procesoptimere eller mangler ressourcer, at samarbejde med Pia.”

Jesper Teddy Christiansen

Tidl. Regnskabschef hos Dansensor

Bogholder & Regnskabsmentor

Siden 2013 har jeg været selvstændig med Asap Service og har primært arbejdet med bogholderi og  regnskab samt procesoptimering og IT-implementering i flere små og mellemstore virksomheder. For mig drejer det sig ikke kun om tal, men også om at bidrage til en konstruktiv dialog, der gør en forskel for den enkelte person og for virksomheden.

Jeg vil altid gerne byde på en kop kaffe og høre om dine drømme og dine udfordringer, fordi tryghed giver arbejdsro.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.